2024.09.18, Szerda
GasztroFok NYÁRUTÓ – Kulináris körutazás Siófokon!
Fotó: gasztrofok facebook oldala

GasztroFok NYÁRUTÓ – Kulináris körutazás Siófokon!

Forrás: siofok.hu

2024.09.12. 11:35

Szeptember 13-15. között ismét ízélmények, Balaton és nyárbúcsúztatás!

A forró nyár után kellemes kikapcsolódást és ízélményt ígér a GasztroFok Nyárutó állomás szeptember 13-15. között Siófok környékén! 

A térség bor- és gasztrokínálatát ismerhetik meg

Tavaly ősszel indult útnak Siófokon a GasztroFok elnevezésű kulináris összefogás, mely a térség gazdag bor- és gasztronómiai kínálatát hivatott bemutatni. Az esemény keretein belül az érdeklődőknek lehetőségük van „körbekóstolni” a résztvevő vendéglátóhelyek erre az alkalomra összeállított menüsorát Széplaktól Sóstóig, Kilititől Szabadiig, bevonva a helyi termelőket is - olvasható az eseményhez a közösségi oldalon közzétett bejegyzésben.

Óriási sikere van a kezdeményezésnek

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén már 3 alkalommal is megrendezésre kerül az esemény! A szeptemberi hétvége alatt is érdemes minél több helyszínre ellátogatni, megismerkedni a vendéglátóhelyek által kínált ízvilággal és élni az adott alkalom kedvezményes ajánlataival, amelyekkel szeretettel várnak mindenkit a gasztropartnerek.

Mindenki talál ízlésének és pénztárcájának megfelelő helyet

A kínálatban egyaránt megtalálhatóak helyi termelők, pincészetek, a legmagasabb kategóriás gurmet éttermek, streed food ételeket vagy desszerteket kínáló szolgáltatók is. A kezdetektől GasztroFok partnerünk a Julcsi Kalácsoda Foodtruck, akik idén „Az év strandétele” versenyen elnyerték különleges kürtös kalácsaikkal az év felfedezettje díjat.

Résztvevők és részletek: https://siofok.hu/gasztrofok-2

Aktuális SiófokBalatonGasztroFokgasztronómiabalatoni borok