2024.04.26, Péntek
Charlie-val és Odettel jön a siófoki Libadalom
siofok.hu

Charlie-val és Odettel jön a siófoki Libadalom

siofok.hu

2019.11.08. 15:01

A tavalyi népszerűségre tekintettel idén is megrendezik Siófok új őszi fesztiválját. A siófoki Libadalom három napja alatt a gasztroélmények mellett ingyenes koncertek és gyerekprogramok várják a látogatókat a Fő téren november 15-17. között.

Hirdetés

Siófok 2018-ban ünnepelte várossá válásának 50. évfordulóját, és a jubileumi év kapcsán hívták életre a város új novemberi nagyrendezvényét, a Márton-naphoz kapcsolódó Libadalmat is. Az új gasztrofesztivál idén sem maradhatott ki az őszi programok sorából, és a szervezők szeretnék, ha hosszú távon is hagyománnyá válna a siófoki Libadalom.

Idén a Márton-nap utáni első hétvégére időzítve, november 15-17. között rendezik meg a fesztivált, ahol természetesen a libás ételeké lesz a főszerep, de a többi siófoki nagyrendezvényhez hasonlóan az ingyenes koncertek és a gyerekeknek szóló programok sem hiányozhatnak.

A fesztivál pénteken a siófoki Jazzmin zenekar koncertjével kezdődik, őket követi a StarMachine bulizenekar, akikhez ezúttal a műsorvezetőként is ismert Kovács Áron csatlakozik sztárvendégként. A szombati nap programja a Csurgó gyerekzenekar délutáni koncertjével kezdődik, majd a jazzt játszó Smooth Line érkezik a színpadra Szolnoki Dóra énekesnővel kiegészülve. A nap fő fellépője a legendás Charlie lesz, aki 1,5 órás élő nagykoncerttel készül a siófoki közönségnek. A nemrég 72. születésnapját ünneplő sztár legismertebb slágerei is felcsendülnek a siófoki Fő téren, ahol egy igazi slágerparádéval várja a rajongókat.

Vasárnap szintén egy gyerekzenekar indítja a programot, a Mézengúzok, akiket a siófoki The FreakEnd zenekar követ. A Libadalom zárásaként a legnépszerűbb hazai fesztiválok rendszeres fellépőjének koncertjét hallgathatja meg a közönség. A fiatalok kedvence, a közkedvelt pop-rock énekesnő, Odett először lép fel Siófokon.

A koncertek mellett állandó programként libás játszópark lesz a gyerekeknek, emellett gasztronómiai és kézműves vásárt is tartanak a Fő téren.

Novemberben is Siófokon kezdődik a Balaton!

Forrás: hellosiofok.hu

Helyi híreksiófoklibadalomvárosnapi ünnepség