2024.04.19, Péntek
Mi zárt be, mi marad el Siófokon? Itt a Helló Siófok friss listája!
Illusztráció - Pixabay

Mi zárt be, mi marad el Siófokon? Itt a Helló Siófok friss listája!

siófok-hirek.hu

2020.03.17. 17:26

Információ a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről, bezárásokról valamint programelmaradásokról Siófokon.

Hirdetés

2020. március 16-tól nem fogad látogatókat a BRTK Könyvtár, a Kálmán Imre Emlékház, a Tourinform iroda, a Kálmán Imre Kulturális Központ valamint bezár a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ is határozatlan időre - derül ki a siofok-hirek.hu cikkéből.

A szolgáltatókat tekintve két hétre bezár a Bella Italia Étterem, valamint határozatlan időre a Sió Mozi és a Víztorony is.

 

Éttermeket és kávézókat érintő szabályozások 03.17-től:

Marcipán cukrászda, kávézó és reggeliző: az emeleti kávézórészt és a mosdókat határozatlan időre bezárják. A reggeliző részben egyidejűleg maximum 5 vendég tartózkodhat, helyben fogyasztásra nincs lehetőség, csak elvitelre tudják kiszolgálni a vendégeket minden nap 6-tól 15 óráig.
Café Maran: csütörtöktől vasárnapig nyitva tart 9-től 15 óráig.
Dinasztia Cukrászda: 
Café Melba: hétfőtől vasárnapig 9 órától 15 óráig.
Cafe Frei: hétfőtől vasárnapig 7 órától 15 óráig. 
Hexa Cafe: hétfőtől vasárnapig 8 órától 15 óráig tart nyitva.
Gelato Show: hétfőtől vasárnapig 9 órától 15 óráig.
Roxy étterem: minden nap nyitva 10 órától 15 óráig, házhoz szállításra van lehetőség.
BackStage étterem: az étlapos fogyasztást egy időre megszüntetik, menüt illetve csereételeket lehet rendelni , 4000 forintos rendelés felett ingyenesen házhoz szállítás. Reggel 8 órától leadhatók a rendelések. Nyitva tartás: 11 órától 15 óráig. 
Penthouse étterem: 11 órától 15 óráig tart nyitva.
Pietro étterem: az étterem zárva tart, kizárólag kiszállításra és elvitelre lehet rendeléseket leadni, telefonon vagy interneten keresztül. A kiszállításra és elvitelre rendelt ételeket kizárólag a saját, egyszer használatos dobozokba csomagolják.
CHEF Bistro: az étteremben helyben fogyasztásra nincs lehetőség, az ételeket egyszer használatos dobozokba csomagolják. Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 10 órától 15 óráig.
Charley bisztró: 
Bella Italia étterem: előreláthatólag 2 hétre bezár az étterem.
Amigó étterem és pizzéria: 
Sushi Bár: helyben fogyasztásra nincs lehetőség, csak elvitelre és házhoz szállítás lehetséges. Nyitva tartás 11 órától.
Aranyszarvas étterem: 
Ötösfogat étterem és pizzéria: minden nap nyitva 11 órától 15 óráig, kiszállításra is van lehetőség - egyszer használatos dobozban szállítják az ételeket, menürendelésre 12 óráig van lehetőség.
Sándor étterem:
Sanyi Sarok: helyben fogyasztásra nincs lehetőség, kiszolgálás csak elvitelre történik, házhoz szállítás lehetséges, nyitva tartás 11 órától
János vendéglő:
Johnny's Bistro: 
Boomerang étterem, söröző: az étteremben helyben fogyasztásra nincs lehetőség, az ételeket egyszer használatos, eldobható dobozokba csomagolják, a házhoz szállítás telefonos megrendelésének idejét meghosszabbították 12 óráig, nyitva tartás: 11 órától 14:30-ig.
Pacaltanya étterem: helyben fogyasztásra nincs lehetőség, házhoz szállítás 
Kornélia cukrászda és pizzéria: nyitva tartás hétfőtől vasárnapig 10-15 óráig. A pizzakiszállítás zavartalanul üzemel 21 óráig, vasárnap 20 óráig.

 

További szolgáltatók:

Sió Pláza: a kávézó, az éttermek és boltok csak 15 óráig tarthatnak nyitva, kivéve az élelmiszerbolt (Coop 8:30 - 19:00)  és a DM (8:00 - 19:00). Ebben az esetben a házat 15:00 órakor nem zárják be, biztosítják a lejutást az élelmiszer és DM szinten 19 óráig.
Játékbirodalom Játszóház:
Rózsás Biobolt:
Waffini:
Lokomotív Bistro: 
DREAM Fitness: minden csoportos és személyi órákat határozatlan ideig szüneteltetik.
Reni Szalon: a szalon április 6-ig nem nyit ki

 

Programok:

Városunkban a márciusra és áprilisra tervezett programok nagy része elmarad.

A programokkal kapcsolatban további információt találnak weboldalunkon, a www.hellosiofok.hu -n az ESEMÉNYEK fül alatt.

 

Ingyenes parkolás:

Március 17-től ingyenes a parkolás az egész város területén visszavonásig.

 

Ügyintézés:

2020. március 16-tól a Siófoki Önkormányzati Hivatal szünetelteti személyes ügyfélfogadását.

Március 16-tól a DRV Zrt. bezárja a Társaság ügyfélszolgálati irodáját, ügyfélszolgálati fiókirodáit és információs pontjait. Kérjük, további rendelkezésig az ingyenesen hívható 06-80/240-240-es telefonszámon, az [email protected] e-mail-címen, vagy a www.drv.hu honlapon elérhető online ügyfélszolgálaton keresztül intézzék ügyeiket.

Az E.ON visszavonásig szintén zárva tartja ügyfélszolgálati irodáit. Arra kérik az ügyfeleket, hogy ügyeiket lehetőség szerint Online ügyfélszolgálatukon vagy telefonon intézzék.

Magyar Posta: egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat a posták ügyfélterében, ahány kiszolgáló pult működik, a többi várakozó a bejárat előtt vár, egymástól javasoltan 1 méterre.

 

(hellosiofok.hu)

Helyi híreksiófoklombkorona tanösvényétterem