2024.04.23, Kedd
Somogyban, Baranyában, Tolnában és Fejérben is extra programok várják a gyerekeket

Somogyban, Baranyában, Tolnában és Fejérben is extra programok várják a gyerekeket

uzletem.hu

2022.05.29. 16:08

Az állami erdőgazdaságokhoz tartozó ökoturisztikai központok színes és élménydús programokkal várják a kicsiket.

Hirdetés

Az előrejelzések szerint az időjárás is minden szempontból kedvezni fog az idei szabadtéri gyermeknapi eseményeknek. Az állami erdőgazdaságokhoz tartozó ökoturisztikai központok színes és élménydús programokkal várják a kicsiket.

Május 29-én a Somogy megyei KASZÓ Zrt.-hez tartozó Kaszói Kirándulóközpontban kisvonatozással, túravezetéssel, kézműves foglalkozással, csillámtetoválással, népi játékokkal, lovaglással, íjászattal, virtuális lövészettel várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Érdemes a belépőjegyet megtartani, mert felmutatásával minden kicsit palacsintával vendégelnek meg.

Vasárnap a Baranya megyei Mecsekerdő Zrt. területén található Mecsextrém Parkban arcfestéssel és játékos vetélkedővel várják a gyerekeket.

Ugyanezen a napon Fejér megyében a Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétumba ingyenesen mehetnek be a kicsik, akik ugrálóvárazhatnak, lufihajtogatáson vehetnek részt, de lesz számukra fenntarthatósági gyermekprogram, terep-gokart, kézműves foglalkozás, élő-csocsó, hüllőbemutató és kalandjátszótér is.

Május 29-én a Tolna megyei Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központja ingyenes interaktív kiállításokkal és egyéb izgalmas kalandokkal várja az érdeklődőket Pörbölyön, és a Gemenc déli kapujában zakatoló Rezét gőzösre is fel lehet szállni.

Helyi hírekerdő