2024.04.25, Csütörtök
Változnak a helyi menetjegyek és bérletek árai február 1-jétől Siófokon
Fotó: siofok.hu

Változnak a helyi menetjegyek és bérletek árai február 1-jétől Siófokon

siofok.hu, Volánbusz Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

2023.01.31. 15:13

Elővételben 270, a buszsofőrnél váltva 350 forintba kerül.

Hirdetés

2023. február 1-jétől Siófokon – a megrendelő önkormányzat döntésének értelmében – változnak a helyi menetjegyek és bérletek árai, valamint új jegytípusokkal bővül az elérhető díjtermékek köre - tájékoztatott róla Siófok városi honlapja.

Február 1-től lehetőség lesz 270 forintos áron elővételi menetjegy vásárlásra a Volánbusz pénztárában, a MÁV-START Zrt. pénztáraiban és jegykiadó automatáiból, valamint a Közlekedési Mobiljegy alkalmazásban és viszonteladói alkalmazásaiban.

Új díjtermékként a 24 órás jegy 1.000 forintért, illetve 72 órás jegy vagy családi 24 órás jegy 2.000 forintért váltható az autóbusz-állomások elővételi pénztáraiban, a Közlekedési Mobiljegy és viszonteladói alkalmazásokban, valamint a MÁV-START Zrt. értékesítési csatornáin (pénztárban, jegykiadó automatából, applikációból).

További információk:

https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/39975

https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/helyi-jaratok/siofok

Tájékoztatjuk, hogy a teljes árú (összvonalas) és a tanuló bérletek használata 2023. február 1-től már nem kötött bérletigazolványhoz:

  • a teljes árú bérletek érvényes személyazonosság igazolására alkalmas okmánnyal (pl.: személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, útlevél),
  • a tanuló bérletek (diákok esetében) érvényes diákigazolvánnyal vagy diákigazolványt helyettesítő igazolással érvényesek.
  • A helyi nyugdíjas bérlet – változatlanul – ’Nyugdíjas bérletigazolvánnyal’ érvényes. Az utasnak a bérlethez használt igazolvány/igazolás számát minden esetben fel kell tüntetnie a bérleten.
Helyi híreksiófokmenetjegyhelyi buszVOLÁNBUSZ Zrt.