2024.05.02, Csütörtök
Férfi röplabda Extraliga - Győzelemmel kezdett a Kaposvár az elődöntőben
Fotó: Illusztráció, unsplash.com

Férfi röplabda Extraliga - Győzelemmel kezdett a Kaposvár az elődöntőben

MTI

2024.04.02. 08:49

Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharcok nyitányán a somogyiak a vendég MAFC-BME alakulatát verték 3-0-ra, míg a MÁV Előre hazai környezetben diadalmaskodott ugyancsak három játszmában a DEAC felett.

Hirdetés

A címvédő Kaposvár és a MÁV Előre sikerét hozták a hétfői első mérkőzések a férfi röplabda Extraliga elődöntőjében.

"Sokszor hangsúlyozom, hogy ha koncentráltan játszunk és ezt végigvisszük, akkor úgy teljesítünk, mint az első két szettben. Amikor azonban kicsit visszaesünk, nem figyelünk annyira, akkor az történik, mint a harmadik játszmában" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornának Baróti Árpád, a Kaposvár játékosa. "Nagyon örülök a győzelemnek, még van, remélhetőleg két mérkőzés, remélem, ugyanígy alakul."

Megpróbálják megnehezíteni a címvédő dolgát

Pápai Péter, a MAFC vezetőedzője úgy vélte, csapata nagyon fáradt volt mentálisan, a Kazincbarcika elleni negyeddöntő ugyanis sokat kivett a játékosokból.
"Megpróbálunk minél többet pihenni és ráhangolódni a következő mérkőzésekre. Nincs sok idő, sajnos háromnaponta játszunk, de megpróbálunk fejben felkészülni. Mindenki tudja, hogy a Kaposvár az esélyesebb, de megpróbáljuk megnehezíteni a dolgát" - fogalmazott.  

Férfi Extraliga, elődöntő, 1. mérkőzések:
Fino Kaposvár - MAFC-BME 3-0 (19, 10, 25)
MÁV Előre Foxconn-DEAC 3-0 (22, 21, 19)

Helyi hírekFérfi röplabda ExtraligaFino Kaposvár