2021.05.10, Hétfő
A Kultkikötő június második felétől várja a látogatókat
Illusztráció: Pixabay

A Kultkikötő június második felétől várja a látogatókat

mti

2021.05.02. 06:56

Június második felében kezdi idei, immár 16. évadát a Kultkikötő, a nyári színház öt Balaton-parti településen számos teátrumi előadással és koncerttel várja az érdeklődőket.

Hirdetés

    A járványhelyzetre tekintettel minden Balatonföldvárra, Balatonboglárra, Balatonszárszóra, Balatonfenyvesre és Badacsonyba tervezett programunkat szabad téren tartjuk - írták a szervezők az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójukban.

    Kiemelték: az évad június 19-én a kaposvári Csiky Gergely Színház Neil Simon Furcsa Pár című előadásával indul. A repertoár május végéig folyamatosan bővül, de az már most látszik, hogy a Kultkikötő ezúttal is egy sokszínű és tartalmas évaddal várja vissza a közönséget - jegyezték meg.

    Hozzátették: a Balaton leghosszabb kulturális programsorozatának műsortervében a könnyűzenei koncerttől kezdve az "érzelmektől izzó színházi estén" át, Szókratész védőbeszédéig sokféle műfaj, számos ismert és elismert művész fellelhető.

    Kitértek rá, hogy a nyár folyamán színpadra lép Mácsai Pál, Thuróczy Szabolcs, Makranczi Zalán, Koltai Róbert, Trokán Nóra, Klem Viktor és a L'art pour L'art Társulat. Koncertet ad a GRUND - vígszínházi fiúzenekar, a Budapest Bár, a Tátrai Band és mások mellett a Kökény Attila Akusztik is.

    A Kultkikötőről bővebb információk a kultkikoto.hu weboldalon olvashatók.

Helyi hírekKultkikötőBalaton