2024.07.02, Kedd
Kaposvári pedagógusok az év testnevelő tanárai között
Fotó: Illusztráció, unsplash.com

Kaposvári pedagógusok az év testnevelő tanárai között

MTI

2024.06.30. 08:05

Idén is elismerésben részesültek azok a kiemelkedő pedagógusok, akikre a legtöbb szavazat érkezett a "K&H mozdulj! az év tesitanára" program vármegyei, majd országos szavazásán.

Nyíregyházi, békési és kaposvári pedagógus lett az év testnevelő tanára. Amint a pénzintézet közleményéből kiderült, a bank és az Aktív Iskola program közös kezdeményezésének díját olyan testnevelő tanárok kapták, akik élvezetes óráikkal akár egy teljes életre is megszerettetik diákjaikkal a mindennapi mozgást, egészséges életvitelükkel pedig példát mutatnak.

A kaposvári Kodály tanára is átvehette az év tesitanára elismerést

A legnépszerűbb pedagógusokra három kategóriában szavazhatott a nagyközönség, először vármegyei, majd országos szinten. A 200 fősnél nagyobb oktatási intézményeknél Sira Krisztina (Nyíregyházi Bem József Általános Iskola), a 200 fős vagy az alatti iskoláknál Hegedűs Ferenc (békési Dr. Illyés Sándor Általános Iskola), míg a 30 év alatti, fiatal testnevelő tanároknál Czebei Ádám, a Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Berzsenyi Dániel Tagiskolájának pedagógusa vehette át az "év tesitanára" elismerést.

Helyi hírekKaposvárKodály Zoltán Központi Általános Iskola Berzsenyi Dániel TagiskolaCzebei Ádámév tesitanára