2024.03.29, Péntek

Támogatásból készülhet el Dánielfy Gergőék új albuma

ke.hu

2018.11.09. 16:00

Két millió forintos támogatást nyert zenei karrierje továbbépítésére Dánielfy Gergő és az Utazók. A Kaposvári Egyetem másodéves színművész hallgatója néhány hónappal ezelőtt alapította meg együttesét, amely most újabb lemezt és videoklipet is készíthet az összegből.

Hirdetés

Az NKA Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogramja ebben az évadban 20+1 feltörekvő formációt, köztük Dánielfy Gergő zenekarát is támogatja 2-2 millió forinttal. A nyerteseket 309 pályázó közül választották ki.
Az együttesek - így Dánielfy Gergő és az Utazók is - a támogatásból legalább öt új dalt rögzítenek profi körülmények között, megjelentetnek egy új albumot, elkészítenek egy videoklipet, és a friss anyagukat be is mutatják. A nyertesek nemcsak pénzt kapnak, zenei karrierjüket mentorok segítik majd valamint fellépési lehetőséget is biztosítanak számukra egy éven keresztül.


Dánielfy Gergő – aki korábban a Dal című műsorban szerepelt sikeresen – néhány hónappal ezelőtt alapította meg zenekarát. Lemezbemutató koncertjüket éppen Kaposváron, a Németh Antal Kulturális Központban tartották. A Kaposvári Egyetem hallgatója közösségi oldalán köszönte meg a támogatást.

KultúratámogatásHangfoglalóDánielfy Gergő