2024.04.20, Szombat
Kezdetét vette a jubileumi Strand Fesztivál
Fotó: Strand Fesztivál Official Facebook

Kezdetét vette a jubileumi Strand Fesztivál

onlinebalaton.hu

2017.08.23. 14:32

Idén is hatalmas pörgés vár a látogatókra augusztus 23-26. között Zamárdiban a STRAND Fesztiválon.

Hirdetés

A MOL Nagyon Balaton rendezvényén várhatóan itt lesz a külföldi sztárok közül a You Me at Six, Alan Walker, Wilkinson, Alle Farben és Vigiland, Bastille, John Newman, az Icona Pop, Redfoo és még mások, mellettük pedig természetesen a hazai előadók színe-java, száznál is több a fellépők száma – írja az onlinebalaton.hu.

Új helyszín a STRANDon a #HelloHungary Terasz, ahol 4 napon át egymást váltják a jobbnál-jobb zeneakrok és DJ-k.

A Diákhitel Kávézó idén is az egyik legfontosabb csevegős helyszín a STRANDon. Szó lesz párkapcsolati kérdésekről, önbizalomról, a becsületes hekkerekről és a depresszió kérdéséről, kezeléséről is. Minden nap délben jógával indul a nap, majd bemelegítőként az Open Kvíz várja a STRANDolókat.

A STRANDosok várják azoknak a baráti társaságoknak a jelentkezését, akiknek van kedvük 4 napon át naponta 1-1 nagy kalandhoz. Az első napon a STRAND helyszínén és környékén a kincskereső játék keretében összesen 1000 db sorszámoztt, vonalkódos strandlabdát kell összegyűjteni, amelyek pontra és értékes-izgalmas nyereményekre válthatók. Másnap a legtehetségesebb tutajépítők remekelhetnek, pénteken fel kell fedezni a STARNDot és környékét, a zárónapon pedig Ki-mit-tud?-jellegű bemutatkozási lehetőséget kap mindenki. Az értékes napi nyeremények mellett azok, akik 4 napon át játszanak, 2018-as STRAND VIP-bérletet kaphatnak, balatoni szállással.

Emellett számos játék, kertmozi, előadások, beszélgetések, vidámpark és ezer minden más is várja majd a nagyérdeműt.

 

Forrás: onlinebalaton.hu

Aktuálisprogramok2017zamárdikoncertvetélkedőStrand Fesztivál