2024.05.08, Szerda

Barátságos verseny a GTK Sportnapon Kaposváron

www.ke.hu

2017.10.04. 11:51

Az este azonban elsősorban nem a versenyzésről, hanem sokkal inkább a közösségformálásról, az összetartozás erősítéséről szólt.

Izgalmakban és jó hangulatban sem volt hiány a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karának Sportnapján. Idén két csapattal bővült a rendezvény, ezúttal ugyanis a Rektori-Kancellári illetve a Közgazdasági Szakközépiskola csapata is megmutatta mire képes.

A tavalyi év sikerein felbuzdulva idén is megrendezték a GTK Kari Sportnapot „Váltó 2017” néven. A korábbiaktól eltérően ezúttal már öt csapat mérte össze tudását. Hiszen a Gazdaságtudományi Kar munkatársai és hallgatói mellett ezúttal a Rektori-Kancellári valamint a Közgazdasági Szakközépiskola csapata is harcba szállt a győzelemért. A sport-és ügyességi feladatok sok izgalmat tartogattak, az este során szurkolásban és jó hangulatban sem volt hiány. A barátságos versenyt végül az Agrárgazdasági és Menedzsment Tanszék, a Matematika és Informatika Tanszék munkatársai, valamint a Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök alapszak, a Vidékfejlesztési agrármérnök alap és mesterszak hallgatói nyerték.

A 10 fős csapatok 5 oktatóból és 5 hallgatóból álltak, így az ismerkedésre, a közös élményekre is lehetőséget adott a GTK Sportnap.

 

Forrás: www.ke.hu

AktuálisKaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kara sportnaphallgatótanszék