2024.03.28, Csütörtök

Képre kerültek – fotókon a somogyi uniós beruházások

www.sonline.hu

2017.10.30. 18:36

A beküldött majdnem kétszáz somogyi kép közül szakmai zsűri válogatott, s négyen nyerték el a fődíjat, egy-egy tabletet.

Hirdetés

Barangoljuk be a megyét, fedezzünk fel minél több uniós forrásból megvalósult beruházást, és fotózzuk le – erre ösztönzött a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamarán belül működő Europe Direct Tájékoztató Központ által meghirdetett fotópályázat, a „Kerülj KÉPbe!” Hétfőn tartották az EU támogatta verseny eredményhirdetését. A www.keruljkepbe.huoldalon a beküldött fotókon kívül az európai beruházási tervvel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók is megtalálhatók.

A beküldött majdnem kétszáz kép közül szakmai zsűri válogatott. Négyen nyerték el a fődíjat, egy-egy tabletet. „Zsolt” nevű felhasználó lett a minőségi kategória győztese a kaposvári kórház bejáratát megörökítő képével. „GyalogKakukk” is nyert, ő 47 beruházást fotózott le. „Áron” a kaposvári vasútállomásról készült fotójáért csaknem 230 közönségszavazatot gyűjtött be. „Csilla” plüss-társával, Alffal járta be a környéket, ő kapta a „Fotóbolondoknak” kategória díját. Két különdíjas is volt. „Berengar”-nak a zsűri díjazta a lelkesedését, „SzAnett” nevű felhasználó pedig napszemüveges fotójával aratott.

 

AktuálisSomogy megyeberuházásUniós forrás