2024.04.20, Szombat

Korszerű konyha és étterem a Kaposi Mór Oktató Kórházban

Somogy Megyei Kormányhivatal

2017.11.09. 19:43

Új konyhaüzemet és éttermet adtak át szerdán a Kaposi Mór Oktató Kórházban, amely minden igényt kielégítő, magas színvonalú technológiai háttérrel rendelkezik és szolgálja ki a dolgozókat és betegeket.

Hirdetés

Az Északi Tömbben lévő konyhaüzem közétkeztetési szolgáltatást végez: napi 2000-2300 adag ételt készít elő. Fő tevékenységeként betegellátásra napi 1300-1500 adagot készít a kórház központi és 3 külső telephelyére, valamint a Nagyatádi Kórházba, további 300-400 adag az alkalmazottak étkezését biztosítja.

 

 

Ezen felül külsős közétkeztetési szolgáltatást nyújt napi 400-500 adag mennyiségben a Kaposvári Egyetemnek, a Kiss Ferenc Református Idősek Otthonának, számos gyermekintézménynek, kiemelten a diétás gyermek- és felnőtt étkeztetést is.

 

 

Az ünnepélyes átadón részt vett Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, köszöntőt mondott Dr. Németh László, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója, Gelencsér Attila országgyűlési képviselő és Dr. Moizs Mariann, a Kaposi Mór Oktató Kórház főigazgatója.

Galéria

AktuálisKaposi Mór Oktató Kórházkorszerűkonyhaüzemközétkeztetés