2024.03.28, Csütörtök

Somogyi Gimnazista diákoktól kapott logót a foglalkoztatási paktum

www.som-onkorm.hu

2017.11.02. 17:46

A Táncsics Mihály Gimnázium csapatának logóját veszi fel a somogyi foglalkoztatás javítása, valamint a munkanélküliség hatékony felszámolása érdekében éltre hívott Somogy Megyei Foglalkoztatási Paktum.

Hirdetés

Szeptember 29-én és 30-án rendezte meg hatodik alkalommal Nagybajomban a helyi „Alternatív” Ifjúsági és Kulturális Egyesület az Aludj máskor Somogy megye! – elnevezésű, középiskoláknak szóló 24 órás vetélkedőjét. A nagysikerű rendezvényen a szervező egyesület a már meglévő, gyümölcsöző szakmai együttműködésre alapozva kért előfeladatot a Somogy Megyei Foglalkoztatási Paktumtól.

A munkákra végül a Somogy Megyei Foglalkoztatási Paktum harmincnégy paktumszervezete szavazhatott, eldöntve ezzel, milyen arculati elemet használjon az egész megyét átfogó projekt. Az október 25-én lezárt szavazáson kiderült, hogy a kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium logója nyerte el a legtöbbek tetszését, így a jövőben a táncsicsos gimnazisták logóját láthatjuk majd, ha vizuálisan is azonosítjuk a megyei foglalkoztatási paktumot. (A második helyen a csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium, a harmadikon pedig a Barcsi Széchenyi Ferenc Gimnázium végzett.)

 

AktuálisSomogy megyeTáncsics Mihály Gimnázium foglalkoztatási paktumlogó