2024.03.28, Csütörtök

Újabb korszerűsített épületet adtak át Kaposváron

Somogy Megyei Kormányhivatal

2018.03.22. 06:00

A KEHOP-5.2.2.-16-2016-0014 jelű, „Kiemelt épületenergetikai korszerűsítések a Somogy Megyei Kormányhivatalnál” című projektben megvalósuló energetikai fejlesztést szolgáló beruházások ünnepélyes átadására került sor 2018. március 20-án Kaposváron, a Bajcsy Zsilinszky utcában.

Hirdetés

A kormányhivatal 48 épülete közül a projekt keretében 18 épület energetikai korszerűsítése valósult meg Somogy megyében, európai uniós forrásból, összesen 1,2 milliárd Forintból.

Kaposváron, a Bajcsy Zsilinszky utában Somogy Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási Főosztály; Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztály, továbbá a Damjanich utcában az Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Környezetvédelmi Osztály; Természetvédelmi Osztály, valamint a Cseri úton az Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály épületei újultak meg a projekt keretében.

A Bajcsy Zsilinszky utcában található épületen a homlokzati falazatokat és a padlásfödémet szigetelték, nyílászárókat cseréltek, a hőleadókra termosztatikus szelepeket szereltek fel, továbbá erre az épületre és a másik két utcában találhatóra is napelemes rendszert telepítettek.

 

 

 

Köszöntő beszédet mondott Gelencsér Attila országgyűlési képviselő, Borhi Zsombor Kaposvár város alpolgármestere és Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, továbbá jelen volt Koltainé Magyar Zsuzsanna a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója, Vetési Bernadett a Somogy Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Harasztiáné Dr. Süveges Zsuzsanna a Kaposvári Járási Hivatal vezetője is.

 

 

 

 

 

 

Az ünnepség zárásaként az országgyűlési képviselő, a kormánymegbízott, az alpolgármester és a vámigazgatóság igazgatója átvágták a nemzeti színű szalagot.

AktuálisSomogy Megyei KormányhivatalKaposvárkorszerűsített épületKEHOPépületenergetikai korszerűsítés