2024.04.26, Péntek
Indul a dagonya - Somogybabod harminckettedszer
Somogybabod OFF-ROAD Fesztivál - Facebook

Indul a dagonya - Somogybabod harminckettedszer

hirbalaton.hu

2018.06.04. 17:30

Harminckettedik alkalommal várja a lóerők, a terepjárók és szabadság szerelmeseit a Babod Nemzetközi Off Road Fesztivál június 7. és 10. között.

Hirdetés

„Az út vége csupán kezdet” szlogenű rendezvényen a terepjárósport legnagyobb hazai és európai bajnokai mérik össze tudásukat. Európa legnagyobb és legrégibb ilyen jellegű fesztiváljára évről évre csaknem 1200 autó és 20 ezernél is több résztvevő érkezik.

A siratófalon csaknem teljesen függőlegesen, a gravitációra fittyet hányva láthatunk idén is négykerekű monstrumokat, de a quadversenyek, a sárgyorsulás és az éjszakai trophy mellett például a hihetetlen felkészültséget, összpontosítást és tökéletes ember-gép összhangot igénylő triál kategóriák is komoly izgalmakat tartogatnak. Hiszen Babodon évről évre a terepjárósport legnagyobb hazai és európai bajnokai,  mérik össze a tudásukat és a legészveszejtőbb gép-műalkotásaikat.

Azok, akik járművel, de versenyen kívül érkeznének, szintén változatos programokon, egyebek mellett off road tréningen, tereptúrákon, pick-up partin, vagy kifejezetten a városi terepjárók tulajdonosai számára kitalált SUV szekció programjain is részt vehetnek.

Az „autómentes” fesztiválozók pedig a hangulaton és a terepjáródömpingen túl rekedésig drukkolhatnak a leendő bajnokoknak, megmártózhatnak a legendák által övezett dagonyában és a Katlanban, esténként pedig többek között a Magashegyi Underground, az Intim Torna Illegál, az AB/CD, a Zorall, a Republic és a Nemcsak Berry koncertjein féktelenkedhetnek.

AktuálisSomogy megyeSomogybabodBabod Nemzetközi Off Road Fesztivál