2024.03.28, Csütörtök
Az idén 160 diák vehet részt a balatonszemesi Fáy siker táborban
OTP Bank - Facebook

Az idén 160 diák vehet részt a balatonszemesi Fáy siker táborban

MTI

2018.07.11. 09:45

Az idén 160 tehetséges, nehéz anyagi körülmények között élő diák vehet részt az OTP Fáy András Alapítvány által idén már hetedik alkalommal megszervezett Fáy siker táborban - közölte az alapítvány kedden az MTI-vel.

Hirdetés

A négy turnusos, július 6. és július 26. között Balatonszemesen megrendezett táborban a gyerekek az OK Oktatási Központ nemzetközileg elismert tréningjein, flow-élményre alapuló játékos feladatok és új technológiák, például robotok segítségével sajátíthatják el az alapvető pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismereteket. Emellett számos szabadidős programra is lehetőségük van a fiataloknak.

Az első három turnus középiskolás diákoknak szól, a negyedik általános iskolásoknak. A programban azok a magyarországi iskolák vesznek részt, amelyekkel az OTP Fáy András Alapítvány szorosan együttműködik a diákok pénzügyi tudatosságának fejlesztése céljából. A résztvevők kiválasztása során a legfontosabb szempont a jó tanulmányi eredmény, de sokat nyom a latban a nehéz szociális helyzet is. A táboroztatást a Magyar Nemzeti Bank is támogatja.

AktuálisSomogy megyeBalatonszemesFáy Siker Táborotptáboroztatás