2024.04.24, Szerda

Menedzserek a siófoki salakon

siofok.hu

2018.07.12. 19:05

Június 30-án, a Siófoki Spartacus SE teniszpályáin rendezték meg a 2018. évi Menedzser Teniszbajnokság XIV. Manager Open siófoki regionális versenyét.

Hirdetés

A mérkőzés napja előtt lezúduló zivatar és a bizonytalan időjárás-jelentés is közrejátszott abban, hogy a vártnál valamivel kevesebben érkeztek az Országos Menedzser Bajnokság siófoki fordulójára. A hangulattal, a mérkőzések színvonalával, a küzdelemmel most sem volt hiba, sőt az időjárás is nem várt fordulatot vett, szikrázó napsütésben mérkőzhettek meg a párosok.

A „szuper” csoportban a győzelmet a budapesti Hegyi Zoltán - Lászka Milán páros szerezte meg a Machán Frigyes - Telek Péter (Budapest) és a Jakócs György- DeRossi Marcel (Agárd) kettős előtt. Az amatőröknél a siófoki Pinczés Gábor Deák Tamással az oldalán végzett az élen, megelőzve az id. Hegyi József - Barta Gábor (Eger), valamint a két harmadik helyezett, Lajos Attila - Török Gábor (Szeged), és dr. Hugyák Ádám - Körmendy Gábor siófoki párosokat. A vigaszdíjban is siófoki siker született, itt a Nagy Árpád - Talabér Tibor kettős bizonyult a legjobbnak, a döntőben legyőzve a Németh Antal - Fasang Márton (Budapest) duót.
A siófoki fordulót a HÉ! Siófok-térségi Helyi Érték Egyesület rendezte, helyi főszponzor a LIDO HOME ingatlan iroda, "A balatoni ingatlanok specialistája" volt. Az esemény segítői voltak még: Siófok Város Önkormányzata, Siófoki Spartacus SE (Borsos László), Hotel Magistern pálya (Szarka Győző), Galérius Fürdő (Balogh Renáta), Royal Pékség (Nagy Tamás), Calypso Cafe (Tácsik Attila), Party Szálló (Somogyvári Csaba), Lila Akác vendéglő (Balogh Ferenc).

AktuálisSomogy megye SiófoksalakteniszManager OpenSpartacus SE teniszpálya