2024.07.27, Szombat

Karriernapra várják az érdeklődőket Fonyódon!

Somogy Megyei Kormányhivatal

2018.08.28. 14:40

A TOP-5.1.1-15-SO1-2016-00001 Somogy Megyei Foglalkoztatási Paktum elnevezésű projekt keretében karriernap kerül megrendezésre 2018. szeptember 5-én a Fonyódi Kulturális Központban.

A rendezvény kiemelt célja, hogy az aktuális munkaerő-piaci helyzetkép bemutatásával az álláskeresők és a térség munkaerő-piaci lehetőségei iránt érdeklődő látogatók számára információkkal, álláshelyek közvetítésével járuljon hozzá a foglalkoztathatóság esélyeinek növeléséhez, kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között.

A rendezvényen több munkáltató is részt vesz kiállítóként, akik önálló standdal, konkrét állásajánlatokkal és képviselettel várják az érdeklődőket.

A cégek tevékenység és ágazat szempontjából elég széles palettát tudnak lefedni, azaz nehéz- és könnyű ipar, a szolgáltatás, kereskedelem területét, valamint a fegyveres testületek is képviseltetik magukat.

Munkakör kínálatuk szintén elég széles választékot mutat, a betanított munkaköröktől kezdve a szakképzettséget igénylő munkakörökig, felsőfokú végzettséggel rendelkezőkre is számítva, számos területre keresnek munkavállalókat pl: egészségügy, élelmiszeripar, kereskedelmem, banki szektor, műanyag textilgyártás, villamosság, gépipar területére egyaránt.

 

 

AktuálisSomogy megyeFonyódkarriernap