2024.03.29, Péntek

Piknik a Balaton felett

turizmus.com

2018.08.16. 08:10

Az augusztusi hosszú hétvégén különleges kikapcsolódási lehetőséget kínál a MOL Nagyon Balaton: a balatonboglári Gömbkilátó alatti réten, csodás kilátással, mesés környezetben, számos program kíséretében piknikezhetünk.

Hirdetés

A MOL Nagyon Balaton egyik idei újdonsága, hogy Balaton Piknik néven új szabadtéri programot kínál augusztus 19-én, Balatonbogláron. A Gömbkilátó alatti réten ezen a napon már déltől elkezdődik a piknikhangulat, lesz jóga, fröccs és sör, csodaszép kilátás, ráadásul a kora este fénypontjaként a legendás páros, Kruder & Dorfmeister lép fel 25 éves évfordulóját ünnepelve.

A programok már délben elkezdődnek: a felvezetésről a zseniális lemezgyűjtő Galactic Jackson gondoskodik, őt Daniel Santiago b2b Daniel Ban követi, majd a Secret Factoryt követően színpadra lép a népszerű, bécsi DJ-páros, Kruder & Dorfmeister.

A zene mellett az aktív kikapcsolódás híveire is gondoltak, hiszen délután 13 órától Petraflow feat. Davos egy speciális jógaformával készülnek. A Sound Salutation jóga a dinamikus jóga újragondolt változata, ahol az ászanák tánca a lomhán lüktető downtempo ritmusát követi majd.

Aki pedig csak pihenésre vágyik, festői környezetben élvezheti a panorámát, a zenét, a fröccsöt és remek hangulatot.

forrás: turizmus.com

AktuálisBalatonboglárBalaton PiknikGömbkilátó