2024.03.19, Kedd
Nyílt napok Siófokon a DRV-nél
Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. - Facebook

Nyílt napok Siófokon a DRV-nél

siofok.hu

2018.10.15. 16:30

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt, mint az ország egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltatója, az idei évben immár második alkalommal szervez nyílt napokat a működési területén lévő vízműveknél és szennyvíztelepeken. Siófokon október 25-én, 30-án és 31-én nyílik lehetőség az érdeklődők számára, hogy betekintsenek a víztermelési és szennyvíztisztítási folyamatokba.

Hirdetés

A DRV Zrt. célja, hogy az érdeklődő gyerekek és felnőttek betekintést nyerhessenek a víztermelési és a szennyvíztisztítási folyamatokba, valamint hogy megismerkedhessenek a környezettudatos felhasználói magatartással és a kötelezettségekkel, és az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdéseikre szakemberektől választ kaphassanak. A DRV számára kiemelten fontos, hogy a jövő felhasználóival, a gyerekekkel is közvetlen kapcsolatot teremtsen, és segítse őket abban, hogy tájékozódhassanak a víztermelés és szennyvíztisztítás munkafolyamatiról.

2018. október 24. és 2018. november 5. között, 12 helyszínen biztosít lehetőséget az érdeklődők számára a DRV, hogy előzetes bejelentkezést követően, csoportos formában ellátogassanak a mellékelt plakáton feltüntetett telepekre, a megjelölt napok valamelyikén.

AktuálisSomogy megyenyílt nap SiófokDunántúli Regionális Vízmű Zrt.víztermelésszennyvíztisztítás