2024.03.29, Péntek
Modernebb és hatékonyabb energiafelhasználású önkormányzati épületett kapott Ordacsehi
Somogy Megyei Kormányhivatal

Modernebb és hatékonyabb energiafelhasználású önkormányzati épületett kapott Ordacsehi

Somogy Megyei Kormányhivatal

2019.01.16. 16:10

Ordacsehi Város Önkormányzata sikeresen pályázott az „Önkormányzati hivatal épületének energetikai korszerűsítése Ordacsehiben” című projektre, melynek keretein belül mintegy 30 millió forintos beruházással újult meg az önkormányzat épülete.

Hirdetés

A hivatal leromlott, rossz állapota tette szükségessé a teljes körű felújítást, így most modern környezetben, költségtakarékos üzemelés mellett a 2019. január 16-án átadott épületet birokba vehetik az ordahecsi polgárok.

 

 

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló projektben az önkormányzat csökkenteni tudja a fosszilis energia felhasználását, illetve az ebből származó üvegház hatású gázok kibocsátását.  Az épület korszerű fűtést, új nyílászárókat és napelemet is kapott, melyben az ide látogatók modern és megújult környezetben tudják intézni ügyeiket.

Az ünnepélyes átadáson részt vett és köszöntőt mondott Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, Móring József Attila országgyűlési képviselő, Biró Norbert a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, és Horváth Gyula Ordacsehi polgármestere is.

 

 

AktuálisSomogy megyeTOPfelújításOrdacsehi