2024.04.16, Kedd
A RockBalaton sikere Az év koncertje szavazáson
fonyod.hu

A RockBalaton sikere Az év koncertje szavazáson

fonyod.hu

2019.03.05. 08:00

Februárban a Koncert.hu meghirdette Az év koncertje szavazását, melynek célja az volt, hogy kiderüljön, a 2018-ban Magyarországon megrendezésre került koncertek közül melyek nyerték el legjobban a közönség tetszését.

Hirdetés

A meghirdetett nyolc kategóriába a felhasználók jelölései alapján csaknem 300 jelölés érkezett összesen.

A szavazás megdöbbentő sikerrel zárult a RockBalaton fesztivál tekintetében. A február 24-ig tartó két hétig tartó szavazás eredményeképpen, Az év zenei fesztiválja kategóriába beérkezett 36 pályázó közül - a közönség szavazatai alapján - a dobogós második helyet érte el a rendezvény. Ezzel a nem mindennapi sikerrel maga mögé szorítva többek közt az alsóörsi Zorall Sörolimpia, a székesfehérvári FEZEN és az orfűi Fishing on Orfű nagysikerű fesztiváljait. Ebbe a kategóriába a Magyarországon megrendezett azon koncertek tartoznak, melyeken 100 000 főt meg nem haladó látogatót regisztráltak és a fő hangsúlyt a koncertek kapták.

Hasonló sikerre számítva, már folynak az előkészületek az idei fesztivál szervezésében, melyen számos zenekar várja augusztus 8-11-ig a Fonyódra látogatókat.

A fesztivállal kapcsolatosan további információt a www.rockbalaton.com oldalon olvashatnak.

AktuálisBalatonszavazásRockBalatonAz év koncertje