2020.05.28, Csütörtök

Hirdetés

Tovább robog az Útjelző Somogyban
police.hu

Tovább robog az Útjelző Somogyban

police.hu

2019.04.20. 09:00

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett bűnmegelőzési programsorozat harmadik, Somogy megyei előadását Marcali tartották.

Hirdetés

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai által megálmodott Útjelző – Reflektorfényben az ifjúságvédelem elnevezésű programsorozat tizenharmadik előadását 2019. április 16-án rendezték meg Marcaliban.

A zenékkel, dramaturgiával és kisfilmekkel színesített előadás fő témái a fiatalságot érintő veszélyforrások voltak. Az egyes témákat kisfilmeken vezették fel, majd a színpadon a HolaZalán zenekar élőben eljátszott dalaival hangolódtak a megjelentek a beszélgetésekre.

A témák feldolgozásában a diákokat a rendőrségi és civil szakemberek mellett Szalay Isti youtube influencer segítette, akik saját életükből érdekes epizódokat is megosztottak a hallgatósággal.

A rendezvény a fiatalok kérdéseinek megválaszolásával, valamint közös szelfikkel és dedikálással fejeződött be.

Az Útjelző támogatója a Belügyminisztérium, valamint a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács. A projekt megvalósításában a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság mellett közreműködőként részt vesz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság is. 

AktuálisSomogy megye bűnmegelőzésÚtjelző programsorozat