2024.03.28, Csütörtök
Újra Jégkikötő Siófokon!
hellosiofok.hu

Újra Jégkikötő Siófokon!

hellosiofok.hu

2019.10.11. 08:00

A tavalyi évben először nyitotta meg kapuit a Siófoki Jégkikötő a hajóállomáson. A varázslatos helyszín, a programokkal tarkított hétvégék és a népszerű téli sport lehetősége minden siófokinak és idelátogatónak örömet okozott a téli hónapokban, ezért úgy döntött a város, hogy ismét megajándékozza a korcsolyázás szerelmeseit. Idén azonban sokkal korábban, már a Városnapon megnyílik a jégpálya!

Hirdetés

A korcsolyázni vágyók tehát már november 29-től élvezhetik a Hajóállomáson a Siófoki Jégkikötő jégpályáját, egészen február 2-ig. A pályán a tavalyi évhez hasonlóan pedig a siófoki iskolák diákjai és az óvodások is ingyenesen korcsolyázhatnak majd hétköznaponként 10-15:00 óra között. A hétköznapi egész napos teljes árú jegy 700 Ft, a hétvégi pedig 1000 Ft lesz. A siófoki lakosok 50%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet lakcímkártyájuk felmutatásával.

Az idei tél szuper meglepetése pedig, hogy a különleges jégfolyosóból kettő is körülöleli majd a korcsolyapályát, így egy igazán kalandos, és több mint 600 négyzetméteres pályán kanyaroghatunk majd korival a lábunkon. Ha otthon nem találunk magunknak megfelelő korcsolyát, aggodalomra semmi ok, hiszen elegendő bérelhető darabot biztosítanak nekünk a Jégkikötőben, ahol még élezési lehetőség is rendelkezésre áll majd. A pálya mellett pedig a hidegrevaló tekintettel megtalálhatjuk kedvenc téli finomságainkat is. Aki tehát szeretne egy bögre tea vagy forró csoki mellett gyönyörködni a téli Balatonban, miközben a család apraja-nagyja önfeledten siklik a korcsolyapályán és a fák között kanyargó jégfolyosón, az idén télen is mindenképpen látogasson el a Siófoki Jégkikötőbe!

Aktuális SiófokSomogy megyeJégkikötő