2024.03.28, Csütörtök
Díjátadót rendeztek a Nemzetiségek Napja alkalmából Somogyban
kormanyhivatal.hu

Díjátadót rendeztek a Nemzetiségek Napja alkalmából Somogyban

Somogy Megyei Kormányhivatal

2019.12.19. 13:58

2012-ben az Országgyűlés december 18-át – mint az ENSZ nemzeti vagy etnikai, vallási és nyelvi kisebbségek jogairól szóló nyilatkozata elfogadásának napját – a Nemzetiségek napjává nyilvánította. Az eseményhez kötődően ünnepélyes díjátadót és gálaműsort szervezett a Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Kaposváron.

Hirdetés

A Somogy Megyei Kormányhivatal képviseletében Harasztiáné dr. Süveges Zsuzsanna igazgatótól díjat vehetett át Ignácz Tibor, a Somogy Megyei Kormányhivatal Beszerzési, Beruházási és Üzemeltetési Osztályának referense.

 

kormanyhivatal.hu

 

Ignácz Tibor nagy szakértelemmel és pontossággal végzi munkáját, valamint kiváló kommunikációs készségekkel rendelkezik, amely megmutatkozik a kollégákkal való mindennapi kommunikáció során.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság 2013 óta minden évben Nemzetiségekért Díjat adományoz azoknak a roma személyek, szervezetek számára, akik leginkább hozzájárulnak a rendőrség és a roma kisebbség kapcsolatrendszerének megóvásához.

 

 

2017-től olyan magyarországi nemzetiségeket díjaznak, akik aktív szerepet vállalnak a rendőrség nemzetiségekkel való kapcsolatának továbbfejlesztéséhez, az együttműködés hatékonyabbá tételéhez. Idén 6 díjazottat tüntettek ki.

Az est folyamán átadták a Roma Nemzetiségekért-díjat is.

Galéria

AktuálisSomogy megyeNemzetiségek Napjadíjátadó