2024.03.28, Csütörtök
A Nemzeti Regatta több mint egy vitorlás verseny!
Nemzeti Regatta - Hivatalos - Facebook

A Nemzeti Regatta több mint egy vitorlás verseny!

Balatoni Hajózási Zrt. Facebook

2020.02.17. 21:30

A Balatoni Hajózási Zrt., Siófok Város társszervezésével ötödik alkalommal, a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében ismét kétnapos, családbarát fesztiválra, és a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai bonyolításában amatőr vitorlásversenyre invitálja Magyarország településeit a nyár fővárosába, Siófokra.

Hirdetés

2020. június 6-7. között ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Regatta a BAHART szervezésében.
A vitorlás hajók fedélzetén és a parti eseményeken 50 település résztvevői mutatkoznak be.

Közéleti szereplők akár vitorlázási rutin nélkül. Résztvevők a gazdaság, a kultúra, a művészet, a politika, a sport világából, vagy hétköznapi emberek, akik saját településüket két napon át vízen és földön sportolva, főzve, színpadon bemutatkozva, komolykodva és nevetve, tiszta szívvel képviselik a többezres közönség előtt.

Nevezés és további információk: http://nemzetiregatta.hu/

Az esemény azonban több mint egy vitorlás verseny! Változatos, színes, vonzó családi programok vízen és parton kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Partról is követhető vitorlás pályaverseny, sárkányhajó futamok, vízibicikli verseny, nézőhajók, Települési Ízek Versenye az Ízek utcájában, gyereksarok, egészségsziget szűrőprogramokkal, települések bemutatkozó szórakoztató műsora és koncertek a nagyszínpadon! A fesztivál szárazföldi programjaira a belépés díjtalan!

AktuálisNemzeti Regatta SiófokSomogy megyeBalatoni Hajózási Zrt.vitorlás verseny