2024.04.25, Csütörtök
Valentin-napi programok Siófokon
hellosiofok.hu

Valentin-napi programok Siófokon

hellosiofok.hu

2020.02.12. 16:23

Közeledik február 14-e, a szerelmesek ünnepe. 2020-ban pedig akár egy egész hétvégén át ünnepelhetjük a Valentin-napot, hiszen február 14. idén péntekre esik. Nézzük, Siófokon milyen Valentin-napi élményekben lehet részünk!

Hirdetés

Ha február, akkor Valentin-nap, nincs ez másként Siófokon sem. A Galerius Élményfürdő és Wellness Központban különleges szaunaprogramokkal készülnek a pároknak, de lesz Valentin-napi koktél és desszert is. Romantikus randevú helyszíne lehet Siófok legemblematikusabb építménye, a Víztorony is, amelynek kávézójában különböző finomságok kaphatók. 

Február 14-én, pénteken a Kálmán Imre Kulturális Központ is a szerelmeseket ünnepli. Az ingyenes rendezvényen 17 és 19 óra között virágkötő közreműködésével készíthetünk „szerelemkötést” virágokból, termésekből és díszekből.  A szappanöntés fortélyait is el tudjátok sajátítani. Ezután 18 órától egészen 22 óráig romantikus filmmaraton lesz a színházteremben.

A Roxy étteremben különleges Valentin-napi ételek közül lehet választani február 14-én. A bárányragu levestől, a kacsaételektől egészen a csokoládés mousse is megtalálható aznap az étlapon.

Ha párban érkeztek a Hexa Caféba, a fogyasztásotok mellé két szívecske sütivel kedveskednek.

Február 16-án szintén Valentin-nap alkalmából örökbefogadó és sétáltató napot tartanak a Siófoki Állatvdő Alapítvány telephelyén Balatonszabadiban. Várnak téged is, hogy egy kis simogatással és sétáltatással boldoggá tegyél egy kutyust. 12 órától 15:45-ig kakaóval, teával és kaláccsal is készülnek a menhely dolgozói.

Aktuális SiófokSomogy megyevalentin nap