2021.06.14, Hétfő
Házhozszállítást is vállal a kaposvári Nagypiac
pixabay - illusztráció

Házhozszállítást is vállal a kaposvári Nagypiac

MTI

2020.04.07. 20:00

Mindent lehet rendelni a piacról, így a zöldség és a gyümölcs mellett a húsáruk, a pékáruk, az alapvető élelmiszerek, vagy éppen a házi tejtermékek is rendelhetőek lesznek.

Hirdetés

A megrendelést követően a kaposvári önkéntesek szállítják majd ki az árut. Az aktuális árakról telefonon, valamint a piac  lehet majd tájékozódni. Aki szeretné, annak a mára már bejáratott árusainál vásárolnak majd be.
 A házhozszállítás március 31-el indul, keddtől péntekig történik majd a kiszállítás. Az önkéntesek reggel 7 órakor kezdik meg a bevásárlást, 11 óráig el is fogják juttatni a megrendelőnek az árut. Fontos, hogy a leadott megrendelést mindig a következő szállítási napon fogják kivinni. 

A rendelésekről tételes, az árakat is feltüntető, pecséttel ellátott szállítólevelet visznek az önkéntesek. Környezetünk megóvásának érdekében a piac dolgozói már elkezdtek kartonládákat gyűjteni, hogy minél kevesebb esetben kelljen zacskókban szállítani az árut. Aki többször is rendel, azokhoz az a kérésük, hogy ne dobják ki a dobozt, hanem adják vissza az önkénteseknek, hogy azt minél többször fel lehessen használni. A szállításban a Kaposvári Sportiskola és Sportközpont segít autóival.

AktuálisSomogy megyeKaposvári NagypiacHázhozszállítás