2024.04.25, Csütörtök
Milyen legyen Siófok helyi autóbusz-közlekedése? - online felmérés
pixabay - illusztráció

Milyen legyen Siófok helyi autóbusz-közlekedése? - online felmérés

siofok.hu

2020.06.26. 14:22

Siófok Város Önkormányzata megbízásából a Mobilissimus Kft. dolgozik a helyi autóbusz-közlekedés fejlesztésén azzal a céllal, hogy a járványveszély elmúltát követően a mainál jobb és kényelmesebb helyi autóbusz-közlekedést alakíthassunk ki.

Hirdetés

A 2019. augusztusi, nyári főszezonra vonatkozó kérdőíves felmérés után most a főszezonon kívüli, ősztől tavaszig tartó időszakon van a sor.

Önkormányzatunk számára fontos, hogy a lehető legtöbb igényt és véleményt megismerjük. Ezért Siófok Város honlapján közzéteszünk egy online kérdőívet, amely ezúttal a főszezonon kívüli, ősztől tavaszig tartó időszak közlekedési szokásaira és fejlesztési igényeire kérdez rá. A kérdőív 2020. június 30-ig lesz elérhető, a kapott válaszok a következő időszak munkájának alapját képezik.

Komoly segítség a városnak és a tervezőknek, ha a kérdőívet nagy számban töltik ki azok, akik ma is használják a város helyi autóbusz-közlekedését és a jövőben egy, a mainál jobb autóbusz-hálózatot és magasabb szolgáltatási színvonalat szeretnének, és azok is, akik ma különböző okokból nem utaznak vele.

Az online kérdőív megtalálható az alábbi linken.

 

Aktuálishelyi busz SiófokSomogy megyebuszközlekedés