2024.04.19, Péntek
Új produkcióval várja vendégeit a Richter Flórián Cirkusz nyáron Zamárdiban
Richter Florian Cirkusz - Facebook

Új produkcióval várja vendégeit a Richter Flórián Cirkusz nyáron Zamárdiban

MTI

2020.06.29. 19:04

Drónok a porondon címmel mutat be új produkciót a Richter Flórián Cirkusz szerdától Zamárdiban, az előadásról Richter Flórián cirkuszigazgató beszélt az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.

Hirdetés

Elmondta: a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat követően július elsejétől ismét várják vendégeiket augusztus végéig Zamárdiban a hét éve megszokott helyen, minden héten keddtől szombatig. Hozzátette: július 10-én és 11-én, a cirkuszok éjszakáján kibővített műsorral, 3-3,5 órás produkcióval készülnek.

Műsorszámaik közül kiemelte: egyik produkciójukban 10-12 ledes kivilágítású drónt reptetnek majd különböző formációkban a sötétben, élőzenei aláfestéssel. Richter Kevin tíz tagú csoportjával a világ legjobb lovasakrobata műsorát mutatja be, a Flying Michaels légtornászai a kupolában triplaszaltóznak majd, de dél-amerikai bohóc és kutyarevü is szerepel a programok közt. Megújítják saját előadásaikat is, a lovas szabad idomítás bemutatójában a lovakon ledes látványelemek lesznek - mondta.

Richter Flórián szerint az utóbbi pár évben a cirkuszművészet Magyarországon reneszánszát éli. Arról is beszélt, hogy meghívást kaptak 2023-as a Monte Carló-i cirkuszfesztiválra.

AktuálisRichter Flórián Cirkusz ZamárdiSomogy megye