2024.07.07, Vasárnap
Elkezdődött az idei Balaton Sound
Fotók: MTI / Vasvári Tamás

Elkezdődött az idei Balaton Sound

MTI

2024.07.04. 08:20

Két nagyszínpaddal, féltucat zenei helyszínnel várja a fesztiválozókat a Balaton Sound szerdától négy napon át Zamárdiban.

A fesztivál négy napján mások mellett fellép Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype, Purple Disco Machine, az underground szcénából Amelie Lens, Adam Beyer, Marceo Plex, Stephan Bodzin vagy Nico Moreno.

 

Fotó: MTI / Vasvári Tamás

 

Elforgatták a nagyszínpadot

A korábbiakkal ellentétben a nagyszínpad idén nem az északi part felé néz, hanem a partra merőlegesen állították fel, mellette pedig egy mintegy háromezer fős, dzsungelt és városi miliőt idéző VIP területet, valamint skyboxokat alakítottak ki.
A másik nagyszínpadot, a B my Lake által bemutatott B Stage-t a fesztiválterület másik felén, szintén a partra merőlegesen állították fel, 1000-1500 fős, oázis tematikájú VIP területtel, itt az underground elektronikus zenei fellépők várják majd a közönséget.

Divatfókuszú lesz a buli

A parton a My Stage helyszínen magyar partybrandek csapatai állítják össze a már napközben kezdődő programokat, késő estére pedig nemzetközi fellépők is érkeznek.
A Balaton csaknem egy kilométeres partszakaszán már kora délután több helyszínen megkezdődik a buli, és partyhajó is kifut minden délután.
A divatra idén a korábbinál nagyobb figyelmet fordítanak, Lakatos Márk stylist a sajtóbejáráson elmondta: a Fashion Hub névre keresztelt fesztiválterületen a napi divatbemutatókon megismert márkákkal találkozhatnak a fesztiválozók.

 

 

Pánikgomb növeli a biztonságérzetet

Folytatódik a safety first program is; Molnár István Jenő bűnmegelőzési szakértő tájékoztatása szerint önkénteseik citromsárga, jól megismerhető ruhában járják majd a Balaton Sound területét. Több helyen lesznek safety first pontok, és a fesztivál applikációjában levő pánikgombbal is jelezhetnek a fesztiválozók, ha segítségre szorulnak.
Kádár Tamás, a Sziget Zrt. cégvezetője arról is beszélt: ahogy a Szigeten, úgy a Balaton Soundon is szem előtt tartják, hogy a vendégek kedvező áron is tudjanak étkezni, ezért az ételt árusító helyeken lesznek "pénztárcabarát" ételek is.

Aktuális ZamárdiBalatonBalaton Sound