2024.03.28, Csütörtök

Felavatták Csurgó új uszodakomplexumát

mti

2017.06.18. 20:50

2017. június 16-án átadták Csurgó új, csaknem 1,5 milliárd forintos állami forrásból felépült uszodáját - tudatta a somogyi város önkormányzata az ünnepség után az MTI-vel.

Hirdetés

A közlemény szerint az új turisztikai komplexumban hatsávos, 25 méteres, feszített víztükrű versenymedence, valamint tanmedence, szaunarészleg, továbbá két kültéri melegvizes medence is épült.     

A tavaly indult beruházás része annak a 2014-ben megkezdett turisztikai fejlesztésnek, amely során megvalósult a Festetics-park teljes rekonstrukciója és megújult a Sótonyi László Sportcsarnok - közölték.     

A versenymedence sportcsarnokhoz közeli oldalán kétszáz fős lelátót alakítottak ki, a komplexum emeletére szaunapark került.     

Az önkormányzat hangsúlyozta: Csurgó történetének legnagyobb beruházásai zajlanak, és a fejlesztések tovább folytatódnak.     

A megújult Sótonyi László Sportcsarnokkal, a Városi Uszodával és a későbbiekben felépülő élményfürdővel, illetve négycsillagos szállodával együtt egy komplex épületegyüttes szolgálja majd a Csurgóra érkezők kikapcsolódását - összegeztek.

 

Forrás: mti

Helyi hírekCsurgóuszodaépítésturisztikai komplexum