2024.04.23, Kedd

Néhány napra újra lüktető kulturális központtá válik Balatonszemes

hirbalaton.hu

2017.07.14. 16:01

2017-ben immár huszonharmadik alkalommal ad otthont Balatonszemes a Szemes Fesztiválnak július 19. és 23. között.

Hirdetés

Egy Balaton parti kicsi település, mely kinyitja kapuit és otthont ad az alkotóknak, zenészeknek 5 napon át, lüktető kulturális központtá válik, élettel telnek meg nem használt területek – ahol előtérbe helyezik az alkotó tevékenységet, kreativitást, mindezt remek hangulatban, izgalmas zenei programokkal.

Az élő zenei rendezvény  idén is örömmel fogad be fiatal, kezdő zenekarokat, lehetőséget kínálva a minél szélesebb körű bemutatkozásra: velünk lesz a skeemers, Platon Karataev, a The Matter, Szabó Benedek és a Galaxisok, Barkóczi Noémi, Uknow duo, Jennylund duo, Felső Tízezer, illetve a Budaörsi Diákszínpad tehetséges fiataljai. Kiemelten támogatjuk az élőzenei produkciókat, ezért csak és kizárólag a fesztiválon élőzene lesz hallható a különböző helyszíneken – áll a szervezők hirbalaton.hu-hoz eljuttatott közleményében.

A „Nagy színpad” az Állomás téren található Zenepavilon, mely különleges bájával már eddig is több hatalmas bulinak adott otthont. Itt ad koncertet az Ivan & the Parazol, a Magashegyi Underground, a Middlemist Red.

A szervezők bevallottan az élő zenét támogatva kívánják megszólítani a különböző korosztályokat, közösségi élményt kínálva ezekre a napokra.

 

Forrás: hirbalaton.hu

Helyi hírekfesztiválkultúraBalatonszemeszenei programok