2024.02.27, Kedd
Kaposvár lesz az első állomása a tanévnyitó konferenciasorozatnak
Kép: Illusztráció, pixabay.com

Kaposvár lesz az első állomása a tanévnyitó konferenciasorozatnak

mti

2017.08.22. 09:14

Húsz helyszínen tart megyei és fővárosi szakmai tanévnyitó konferenciát az Oktatási Hivatal (OH) augusztus 24. és szeptember 6. között az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és a Klebelsberg Központ közreműködésével.

Hirdetés

A konferenciasorozat első állomása Kaposváron lesz - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.

Közleményükben azt írják: a minisztérium részéről többek között Palkovics László oktatásért felelős államtitkár, Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes államtitkár, illetve Sipos Imre miniszteri biztos ad tájékoztatást a köznevelési rendszer fejlesztési irányairól és az új tanév feladatairól, a pedagógusbér-emelés szeptemberben életbe lépő újabb üteméről, az iskolafejlesztésekről, az ingyenes gyermekétkeztetésről és tankönyvellátásról, az államilag támogatott nyelvvizsgáról, valamint más, az oktatást, a gyermekek, szülők és pedagógusok életét érintő előrelépésekről.

A szakmai tanévnyitó konferenciasorozat első állomása Kaposváron lesz, majd Pécsett, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Győrben, Egerben, Budapesten, Szegeden, Szolnokon, Békéscsabán, Miskolcon, Zalaegerszegen, Debrecenben és Salgótarjánban.

A konferenciák részletes programja az oktatas.hu-n érhető el - közölte az Oktatási Hivatal.

 

Forrás: mti

Helyi hírekoktatásKaposvárkonferenciatanévnyitó