2024.04.19, Péntek
Futár flottával a vírus ellen
Illusztráció - Pixabay

Futár flottával a vírus ellen

marcaliportal.hu - Vágó Zoltán

2020.03.16. 16:49

A Mester Étterem (Marcali) – reagálva a koronavírus kockázataira és az ennek kapcsán felmerülő kérdésekre - az alábbi közleményt adja ki.

Hirdetés

A kialakult helyzetre tekintettel futár flottánkat bővítjük, a várhatóan megnövekedő kiszállítási igényeket több futár autóval igyekezünk gördülékenyen kielégíteni, hogy megkönnyítsük az otthon maradottak helyzetét.

A fokozott higiéniás intézkedések betartása mellett az eszközöket, a vendégteret, a konyhát, valamint a kiszolgálási területeket naponta többször fertőtlenítjük magas alkoholtartalmú tisztítószerrel, valamint a teljes személyzetünknek és a futárainknak is kézfertőtlenítőket szereztünk be.

A csomagoláshoz használt habdoboz steril, mikrózható, teljesen biztonságos. Kérjük kedves vendégeinket, hogy éthordót ne hozzanak, használjuk a steril csomagolóanyagunkat, ezért természetesen ezután sem számolunk fel külön díjat. 

A rendelések bármikor - nem csak a járvány alatt - kiegyenlíthetők bankkártyával és SZÉP-kártyával is helyben is és a futároknál is.

Vigyázzunk egymásra, kitartás!

Helyi hírekkoronavírusmarcaliétterem