2024.03.28, Csütörtök
Elindult a kosárlabda bajnokság
Illusztráció - Pixabay

Elindult a kosárlabda bajnokság

marcaliportal.hu, hunbasket.hu

2020.10.18. 08:00

A hosszúra nyúlt szünet után az induló csapatokra egy rendhagyó idény vár, hiszen a bajnoki pontvadászat kaposvári helyszíne a Kaposvár Aréna lesz.

Hirdetés

Október 17-én, szombaton kezdetét vette a 2020/2021-es idénye a Somogy Megyei Kosárlabda bajnokságnak - írja a marcaliportal.hu.  A hosszúra nyúlt szünet után az induló csapatokra egy rendhagyó idény vár, hiszen a bajnoki pontvadászat kaposvári helyszíne a Kaposvár Aréna lesz.

Most már hagyományosnak mondható szezon előtti előzetesünkben a csapatokat arról kérdeztük, hogy hogyan tudtak készülni az elmúlt hat hónapban, milyen reményekkel várják az évadot és milyen mozgások voltak a játékoskeretükben.

Talán egyetlen csapat sem bánhatta jobban a tavalyi évad korai befejezését a Marcali VSZSE-nél, Horváth Péteréknek ugyanis reális esélyük volt a bajnoki címre is.

„Nagyon nehéz időszak volt számunkra is az elmúlt hét hónap, mivel ilyen hosszú időszak mérkőzés nélkül még senki életében sem volt – sérüléseket leszámítva. Azt is nagyon sajnáltuk, hogy így ért véget a bajnokság, ráadásul annak fényében, hogy vezettük a tabellát …Komoly felkészülésről nem tudok beszámolni, rányomja a bizonytalanság a bélyegét az egész sporttársadalomra is sajnos. Érdekes bajnokság lesz, a legfontosabb, hogy legyenek edzések és mérkőzések!”

Ami az induló bajnokságot illeti, biztosan lesznek érdekes eredmények, konkrét célkitűzés nincsen, az első háromban szeretnénk végezni, amit 4-5 csapat is szeretne rajtunk kívül, és amire reális esélyük is van.”

Érkezett: Bauer Péter (Kandó KK, marcali nevelésű)

Távozott: Sziva Balázs (visszavonult), Tárnai Bálint (TF)

Zrínyi KK - Marcali VSZSE Október 17. szombat 10:30 Kaposvári Városi Sportcsarnok

Helyi hírekmarcaliKaposvársportkosárlabda