2024.04.19, Péntek
Dallos Bogi vezetésével zajlott Kaposvár jótékony akciója
illusztráció - pixabay

Dallos Bogi vezetésével zajlott Kaposvár jótékony akciója

blikk.hu

2021.08.14. 07:10

A Kaposváron összegyűlt közel 22 ezer darab aludoboz ellenértékéből az egyesület akár 500 kiló jó minőségű tápot is beszerezhet a kutyáinak.

Hirdetés

Három helyszínen, Kaposváron, Szigetmonostoron és Pilismaróton gyűjtötték a kiürült aludobozokat egy-egy jó célért a helyiek - írja a blikk.hu. Mindhárom településen három héten át mindenki beszállhatott az akcióba. Kaposváron Dallos Bogi részvételével indult útjára a gyűjtés a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület lakóiért. 

Az aludobozok visszagyűjtésére szakosodott Returpack Kft. a három városban kihelyezett sárga színű, alumínium italosdoboz adományozó automatába összegyűjtött dobozok ellenértékét egy összegben a kiválasztott szervezeteknek adja át és minden esetben ki is egészíti a végösszeget.

A kaposvári gyűjtést Dallos Bogi, Boncz Edit a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület elnöke, Vida Péter a Returpack Kft. ügyvezetője és Dér Tamás Kaposvár alpolgármestere indította el egy applikáció segítségével.

A kaposváriak 3 héten át hordták a kiürült aludobozokat a Nagypiacon lévő automatába, és a cég a szokásos 3 forintos dobozonkénti árat 2 forinttal növelte. Az így összegyűlt közel 22 ezer darab aludoboz ellenértékéből az egyesület akár például 500 kiló jó minőségű tápot is beszerezhet kis gondozottjainak.

Helyi hírekKaposvárkutyaszemétszedés