2024.03.28, Csütörtök
Fotókiállítás nyílt a Somogy Megyei Kormányhivatalban
Kép: Somogy Megyei Kormányhivatal

Fotókiállítás nyílt a Somogy Megyei Kormányhivatalban

Somogy Megyei Kormányhivatal

2021.12.17. 18:05

Völgyi Attila fotóművész képeiből nyílt tárlat december 15-én a Kormányhivatal Galériában.

Hirdetés

"Nemcsak a pandémia, hanem a Somogy Megyei Kormányhivatal felújítása miatt is szünetelt egy ideig a galéria működése, amely országos viszonylatban is egyedülálló" – emelte ki a kaposvári megnyitón dr. Neszményi Zsolt. A kormánymegbízott hozzátette: nincs tudásom olyan kormányhivatalról, amelyben galéria működne, ráadásul színvonalas kiállítások sorával. Be kell, hogy valljam, én büszke vagyok erre a kiállítóhelyre, különösen azért, mert többnyire somogyi alkotóknak kínálunk bemutatkozási lehetőséget, s tesszük ezt évről-évre – mondta. - olvasható a Somogy Megyei Kormányhivatal oldalán.

Ezúttal Völgyi Attila, a Somogyi Fotóklub alkotásai kerültek falra. Az alkotó műveivel egy kicsit eltávolít bennünket Somogytól, jóllehet, itt is születtek-születnek bámulatos fotók.

A nagyvilágot hozza közénk felvételeivel, s teszi mindezt az örömre hangolás szándékával, olykor a humor eszközeivel. A kormánymegbízott megköszönte, hogy „a pandémia miatti nyomasztó világba életképeivel valódi életet lop, s biztos vagyok abban, hogy aki megtekinti, az örömre hangoltan távozik innen”.

A kiállítás 2022. január 16-ig tekinthető meg a Kaposvár, Nagy Imre tér 1. szám alatti Kormányhivatal Galériában.

Helyi hírekSomogy Megyei Kormányhivatalkiállításfotókiállítás