2024.07.13, Szombat
Újra Somogyba hívja az országot a falu, ahol lehetetlen unatkozni
illusztráció - pixabay

Újra Somogyba hívja az országot a falu, ahol lehetetlen unatkozni

mti

2022.06.24. 16:40

A nyitónapon, csütörtökön a Levendula színpadon három erdélyi kötődésű együttes, a Teddy Queen, a 4S Street, és a Bagossy Brothers Company lép fel.

Mintegy háromszáz programmal várja a látogatókat a Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni (F.A.L.U.) elnevezésű összművészeti fesztivál, amelyet két év kihagyás után július 7. és július 10. között tartanak a Somogy megyei Szilvásszentmártonban.    

Lengyel Gábor (Fidesz-KDNP) polgármester az évente sorra kerülő, de 2020-ban és 2021-ben a koronavírus-járvány miatt elmaradt esemény sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az idei események között koncertek, kiállítások, színházi előadások éppúgy megtalálhatók, mint a hagyományőrző, népi kulturális, kézműves és sportprogramok vagy az író-olvasó találkozók.   

Kiemelte: a nyitónapon, csütörtökön a Levendula színpadon három erdélyi kötődésű együttes, a Teddy Queen, a 4S Street, és a Bagossy Brothers Company lép fel, őket pénteken a Budapest Bár és a Kiscsillag, szombaton The Sharonz, a Best of Geszti és a Jazz+Az énekesnői, valamint az Elefánt követi. Vasárnap Tóth Vera és a Budapest Orchestra, valamint a Leander Szimfonik mutatkozik be.

Helyi hírekKaposvárSzilvásszentmárton