2024.04.27, Szombat
Célba értek az első ajándékdobozok
Fotók: Somogy Vármegyei Kormányhivatal

Célba értek az első ajándékdobozok

Forrás: Somogy Vármegyei Kormányhivatal

2023.12.17. 10:00

A Somogy Vármegyei Kormányhivatal mint minden évben, úgy ebben az esztendőben is megajándékozza a nehéz helyzetben lévő gyerekeket.

Hirdetés

A hivatal munkatársai olyan lelkesen ajándékoztak és csomagoltak, hogy jóval több ajándékdobozt állítottak össze, mint tavaly. 2023 karácsonya előtt így 360 kisgyermek veheti át a korához illő meglepetést - olvasható a Somogy Vármegyei Kormányhivatal honlapján, illetve Facebook bejegyzésében.

 

 

Az első 48 csomagot a kaposvári Duráczky József Óvoda, Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium óvodásai és diákjai vették át csütörtökön. Dr. Neszményi Zsolt főispán, dr. Kovács Kornélia járási hivatalvezető és Gelencsér Attila országgyűlési képviselő a gyerekek és pedagógusok verses, énekes műsorát követően, névre szólóan nyújtották át a kicsiknek és nagyoknak a szépen becsomagolt ajándékokat, miután megbizonyosodtak arról, hogy az intézménybe csakis jó gyerekek járnak.

 

 

A Cipősdoboz akció ajándékaiból a következő napokban jut a Bárczi Gusztáv Módszertani Központba, Tabra, Zamárdiba, Kastélyosdombóra, Fonyódra, Barcsra és Csurgóra is.

 

 

Galéria

Helyi hírekSomogy Vármegyei Kormányhivatalajándékkarácsony