2024.07.21, Vasárnap

Balatonfenyvesre érkezik a Paramount Channel nyári mozija

hirbalaton.hu

2017.07.20. 16:34

Pénteken tovább dübörög a Paramount nyári mozi, mely során két ikonikus filmet nézhetünk meg ismét a szabad ég alatt.

Július 21-én és 28-án két kultikusnak számító alkotást is műsorra tűznek, amelyeket a balatonfenyvesi Kultúrtérben láthat majd a közönség – tájékoztatták a szervezők a hirbalaton.hu-t.

A nagysikerű siófoki Mission Impossible-maraton után a déli part egy másik nagyvárosába, Balatonfenyvesre látogat el a Paramount Channel nyári mozija, augusztusban pedig újabb filmekkel és extra programokkal Budapestre is érkezik a rendezvénysorozat.

Július 21-én az Apádra ütök lesz terítéken, amelyet bizarr humora és a két főszereplő, Robert De Niro és Ben Stiller alakítása tesz igazán zseniálissá. Poénjai mára már klasszikusnak számítanak a filmrajongók körében, a piros bársonyszékek és a sötét mozi helyett most viszont a csillagok alatt nevethetjük könnyesre magunkat a már jól ismert jeleneteken.

A hangulatos kerthelyiségben július 28-án nyugágyakban heverve tekinthetjük meg az 1984-ben készült Top Secret című filmet, amely a hidegháború idején játszódó kémfilmeket figurázza ki. Az érdes humorú film férfi főszereplője egy Elvis Presley-re igencsak hasonlító amerikai rocksztár, akit kalandos útján kísérhetünk végig az akkori NDK-ban.

 

Forrás: hirbalaton.hu

KultúrafilmBalatonfenyvesnyári moziParamount Channel