2024.04.24, Szerda

Siófoki sikerről „Muzsikál az erdő”

siofok.hu

2018.07.13. 17:30

Első helyezést ért el költészet kategóriában Gróf Tamás siófoki alkotó „Mindig mást zenél” című versével a „Muzsikál az erdő” irodalmi pályázaton.

Hirdetés

„Muzsikál az erdő” idei rendezvénysorozatának alkalmából a Muzsikál az Erdő Alapítvány irodalmi pályázatot hirdetett, melyre a hazai és határon túli magyar alkotók nevezhettek. A felnőttek irodalmi alkotásokkal, a gyermekek mesékkel pályázhattak.

„A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat fő céljai: a klasszikus zene, az irodalom, a kultúra támogatása, az egészséges életmód népszerűsítése, a helyi természeti és kulturális értékek, az erdő védelme, a környezettudatos életmód népszerűsítése, a fenntarthatóságra nevelés, a helyi közösségek építése a művészet, az erdő és a zene erejével.” – olvasható a pályázati kiírásban.

A szakmai zsűri értékelése alapján a költészet kategória győztese Gróf Tamás siófoki alkotó verse lett. A nyertes a Mátrai Művészeti Napok rendezvényén, július 1-jén vehette át díját, ahol fel is olvasták a „Mindig mást zenél” című győztes költeményt. 

KultúraSomogy megye SiófokMuzsikál az erdőirodalmi pályázat