2024.04.23, Kedd
Országos filatéliai kiállítás nyílt Siófokon
siofok.hu

Országos filatéliai kiállítás nyílt Siófokon

siofok.hu

2019.07.17. 21:56

A MABÉOSz Emlékív és Levélzáróbélyeg Gyűjtő Szakosztály (ELGYűSZ) és az idén 20 éves Siófoki Hózer Imre Városi Bélyeggyűjtő Kör júliusban a Kálmán Imre Kulturális Központban rendezi meg az ELGYűSZ XIV. országos „Balaton” kiállítást.

Hirdetés

Az ELGYűSZ XIV. országos „Balaton” kiállítás július 11-i megnyitóján Gyulainé Isó Edina, a KIKK igazgatója, Dr. Gruber Attila, volt nagykövet, Dr. Hermann István, az ELGYűSZ szakosztály elnöke, és az esemény szervezői Pataki Géza és Nagy József köszöntötték az érdeklődőket. A rendezvényt Nagy Fanni Julianna fuvola előadása színesítette.

A tárlatmegnyitó egyben az országos verseny eredményhirdetésének helyszíne is volt, a kiváló eredményeket elért gyűjtők itt vehették át okleveleiket, emlékserlegeiket.

A Magyar Posta által a megnyitón alkalmi postahivatal működött a kiállítás helyszínén, és a szervezők is különleges emlékbélyegekkel, emlékívekkel várták az érdeklődőket.

Az ELGYűSZ XIV. országos „Balaton” kiállítás egészen augusztusig tekinthető meg a Kálmán Imre Kulturális Központ előcsarnokában. 

Galéria

Kultúrafilatéliai kiállítás SiófokSomogy megyeBalaton