2024.04.25, Csütörtök
Kezdetét vette a 2020-as siófoki báli szezon
siofok.hu

Kezdetét vette a 2020-as siófoki báli szezon

siofok.hu

2020.01.31. 15:30

2020-ban január 6-tól (Vízkereszt) egészen február 26-ig (hamvazószerda) tart a farsangi szezon. Ebben a két hónapban különféle farsangi mulatságokon és bálokon vehetünk részt.

Hirdetés

A Hello Siófok összeállította a siófoki bálok listáját, mely a következő:

A sort a Zenészbál nyitotta meg január 18-án. Ezt követi február 1-jén a X. Katolikus Bál melynek a célja a siófoki gyermekek nyári hittan táborának támogatása. A köszöntő után műsorral készülnek, zenél a Riviéria Cafe Zenekar. A belépőjegy ára büféasztalos vacsorát és éjféli menüt is tartalmaz. A rendezvény helyszíne a Piroska Csárda.

Farsangi Bál a Nők Együtt Egyesület szervezésben 2020. február 29-én 15:00 órai kezdéssel a Kálmán Imre Étteremben. A műsor a Zahira Hastánc csoport előadásával kezdődik, fellép Váczi Violetta énekes, majd az Egyesület hölgytagjainak farsangi jelmezes bemutatója következő. Egész este élőzene, Ulrich Tamás szolgáltatja a talpalávalót. A belépőjegy mellett vacsora nélküli kupon és tombolajegy is váltható.

A siófoki intézmények báljait a következő időpontokban tartják:

A 60 éves Kiliti Pillangó Óvoda február 1-jén 19 órakor tartja a jótékonysági bálját a Park Hotel és Étteremben. Svédasztalos büfével, tombolával várják a kedves érdeklődőket. Zenél a Chameleon zenekar.

Február 14-én a Beszédes József Általános Iskola Tanulói Alapítvány támogatására rendezik a jótékonysági bált, mely az intézmény tornacsarnokában kap helyet. A műsorral az iskola tanulói készülnek, az est folyamán a The Freakend zenekar zenél.

Február 28-án a Krúdy Alapítványi Bálra várnak minden kedves érdeklődőt svédasztalos vacsorával és tombolasorsolással. Az est folyamán lesz táncbemutató és érkezik Badár Sándor stand up műsorral is.

Az intézmények báljaira a belépő- és vacsorajegyek mellett támogatói jegy is igényelhető.

Értesüléseink szerint február 1-jén rendezik meg a 95. Hajósbált, melynek helyszíne a Hotel Balaton lesz, majd február 8-án a Hotel Sungarden ad otthont a 44. Iparosbálnak. 

Kultúra SiófokSomogy megyebáli szezon