2024.05.18, Szombat

baleset

Durva balesetet rögzített a fedélzeti kamera

2020.05.15

Aktuális

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. mérnökségei ezekben a hetekben a lokális és nagyfelületű burkolatjavítási munkák mellett az út menti növényzet gondozási munkáira is nagy hangsúlyt fektetnek. Néhány nappal ezelőtt a társaság ajkai mérnöksége váltakozó forgalomirányítás mellett végzett kaszálási munkákat, amikor egy autó becsapódott a munkaterületre. A kis híján tragédiával végződő balesetről fedélzeti kamerás felvétel készült, mely megtekinthető a Magyar Közút hivatalos Youtube oldalán.

Kevesebb a baleset a vasúti átjárókban, de több a halálos kimenetelű

2019.12.11

Aktuális

Az előző évhez képest idén összességében kevesebb baleset történt a vasúti átjárókban, sajnos azonban több végződött tragédiával. A MÁV vasúti átjáróiban a gyalogosok, kerékpárosok és a gépjárművezetők esetében is a KRESZ megszegése és figyelmetlenség miatt történnek balesetek. Az útátjárókat használók egy része nem veszi komolyan a kockázatot.

Mozgalmas volt a csütörtök Somogyban

2019.01.19

Aktuális

Nyolc műszaki mentés, két tűzeset huszonnégy óra alatt Somogyban. Megsüllyedt egy üzemanyag-szállító jármű Kaposfőnél, Enyingen foltokban égett az avar és a nádas; két esetben ajtófelnyitáshoz kérték a mentők a tűzoltók segítségét; de baleset is történt az autópályán.

A szántóföldre repült egy autó Magyaratádnál

2018.11.09

Aktuális

Felborult egy személygépkocsi Magyaratád külterületén, a Ráksi felé vezető úton csütörtök éjjel.

Sok áldozatot szedett idén a Balaton

2017.10.16

Közel háromszázszor mentettek ki embereket hazánk legnagyobb tavából.