2024.06.24, Hétfő

E.ON

Siófok több területén is áramszünet várható május elején

2022.04.26

Helyi hírek

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2022. 05. 05. és 2022. 05. 12. között áramszünet várható Siófok több területén - hívja fel rá a figyelmet a siofok.hu.

Negyvenöt naperőművet telepítettek dél-dunántúli és tiszántúli településekre

2020.09.08

Helyi hírek

A projekt megvalósításához összesen csaknem 4,5 milliárd forint támogatást vettek igénybe.

Újraindítja a fogyasztásmérők leolvasását az E.ON

2020.06.22

Aktuális

A koronavírus-járvány miatti korlátozások kormányzati enyhítésével összhangban megkezdik az áram- és gázfogyasztásmérők személyes leolvasását a megfelelő óvintézkedések mellett - közölte az E.ON hétfőn az MTI-vel.

Több mint ötven villanyoszlopot alakítottak át madárbaráttá Gemencben

2019.08.01

Aktuális

Biztonsággal repülhetnek ezentúl a rétisasok és a fekete gólyák a Gemencben, ahol 4 kilométer hosszú vezetékszakaszon 54 villanyoszlopot alakították át madárbaráttá - közölte az E.ON csütörtökön az MTI-vel.

Új vezérigazgató érkezett az E.ON Dél-dunántúli régiójához

2019.03.18

Aktuális

Az eddigi vezető, Gelencsér Lajos különböző pozíciókban több mint 40 évet töltött a vállalatcsoportnál, illetve jogelődjeinél, ebből az utóbbi 25 évet vezetői, felsővezetői beosztásokban. Szakmaisága és vezetői teljesítménye, embersége, a villamosenergia-ellátásért érzett felelőssége az egész cégcsoport működésére hatással volt. Nyugdíjba vonulását követően igazgatósági tanácsadóként vesz részt az E.ON hálózati munkájában.

Figyelem! - Az E.on nevével visszaélve kérnek csalók átutalást

2019.01.17

Aktuális

Az E.on nevében küldenek ismeretlenek az energiavállalat elektronikus értesítőihez nagyon hasonló formátumú e-maileket, ezzel próbálják elérni, hogy különböző, általában alacsony összegeket átutaljanak nekik.

Energiavállalati elismerésben részesült a Somogy megyei Katica Tanya

2018.05.07

Aktuális

Az E.ON idén második alkalommal adta át az úgynevezett E.ON Energy Globe Magyarország díjat, amely a magyar fejlesztésű fenntarthatósági kezdeményezések elismerésére és a környezettudatos szemlélet népszerűsítésére szolgál - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

Mintegy háromszáz somogyi óvodás életét könnyíti meg az EON

2017.09.08

Óvodakezdő csomaggal támogatja az E.ON az örömteli évkezdést, az óvodások új életszakaszba lépését. Az ajándékok az ország számos pontjára eljutnak; az első csomagokat kedden Kaposváron vehették át a kisgyermekek.

Újabb hazai fejlesztéssel óvják a madarakat az áramvezetékektől

2021.03.07

Helyi hírek

A szakemberek egy éven keresztül figyelik, hogy az új eszközök mennyire üzembiztosak, könnyen szerelhetők-e, ellenállnak-e állnak az időjárásnak és hogyan viszonyulnak hozzájuk a madarak.

Lengyeltótin is megrendezik a Triatlon Utánpótlás Ranglistasorozat versenyeit

2020.06.23

Aktuális

Július 12-én újraindul az utánpótlás triatlon sportélet: a koronavírus miatti kényszerpihenő után, a hatályos rendelkezések figyelembevételével Zalaegerszegen kezdi meg idei öt utánpótlás ranglista versenyből álló versenysorozatát a Magyar Triatlon Szövetség. A ranglista versenyek és az utánpótlás országos bajnokság névadó főszponzora az E.ON.

290 somogyi kisgyereket ajándékozott meg óvodakezdő csomaggal az E.ON

2019.09.06

Aktuális

Idén is 500 óvodakezdő csomaggal támogatja az E.ON a kisebbek élményteli évkezdését, az óvodai élethez történő becsatlakozásukat. Az ajándékok az ország számos pontjára eljutnak, az első csomagokat tegnap Kaposváron vehették át a kisgyermekek.

Több mint négyezer fészektartóval várja az E.ON a gólyákat a Balaton partjain

2019.03.22

Aktuális

Több mint négyezer fészektartóval várja az E.ON a gólyákat, célzott madárvédelmi projekt indult az energiacég és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park együttműködésében, áprilisban és májusban a Fertő-Hanság Nemzeti Park kérésére a Szigetköz területén valósul meg gólyavédelmi program.

Fényszennyezés-csökkentő közvilágítási projektet végeztek Somogyban

2019.03.07

Gazdaság

A közvilágítás fényszennyezésének csökkentését szolgáló fejlesztést hajtott végre a Somogy megyei Bárdudvarnokon az ELTE és az E.ON - tájékoztatta az E.ON Hungária Zrt. az MTI-t.

Karácsony - Felfüggeszti a kikapcsolásokat az E.ON január 6-ig

2018.12.15

Aktuális

Az E.ON 2018. december 14-től 2019. január 6-ig felfüggeszti a kikapcsolásokat az ünnepekre való tekintettel.

Vihar - Folyamatosan dolgoznak a helyreállításon az áramszolgáltatók

2017.10.30

Az E.on szakemberei a középfeszültségű hálózaton keletkezett hibákat mostanra az egész országban elhárították, és az Elmű-ÉMÁSZ területén sincs már nincs nagyobb összefüggő, települést vagy településrészt érintő áramkimaradás. A DÉMÁSZ a legkritikusabb helyeken aggregátorral biztosítja az áramellátást.