2024.05.20, Hétfő

Országos Mentőszolgálat

Karácsony - Applikációval és jó tanácsokkal segít a mentőszolgálat

2021.12.21

Országos hírek

A balesetek megelőzését célzó jó tanácsokkal, továbbá a segélyhívásokat hatékonyabbá tevő életmentő applikációval segíti az embereket az ünnepek közeledtével az Országos Mentőszolgálat.

Vodafone: chatbot funkcióval bővült az ÉletMentő applikáció, Siófokon elindult az 5G

2020.08.07

Gazdaság

A Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő applikációja chatbot funkcióval bővült, ami gyorsabb és hatékonyabb segítséget nyújt, emellett az elsősegélynyújtást is támogatja. A Vodafone bekapcsolta siófoki 5G bázisállomásait, így mostantól a városban elérhető a Vodafone 5G szolgáltatása - jelentették be a szervezetek képviselői csütörtöki közös sajtótájékoztatójukon Balatonfüreden.

A mentők a fokozott balesetveszélyre figyelmeztetnek

2019.12.07

Aktuális

A mentőket egyetlen nap alatt 3411 esethez riasztották, a fővárosban több mint ezer esetet láttak el, különösen az elesések miatti végtagtörések száma emelkedett - közölte az Országos Mentőszolgálat szombati közleményében az MTI-vel.

Mentők: a szokásosnál 20 százalékkal több riasztásuk volt a mentőknek

2018.08.06

Aktuális

A szokásosnál 20 százalékkal több, összesen hatezer riasztásuk volt a mentőknek a kánikulai hétvégén - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője hétfőn az MTI megkeresésére.

Égből jövő sárga angyalok

2017.11.08

Számtalan életet mentettek már meg gyorsaságukkal, szakszerű beavatkozásukkal a légimentők. Hozzájuk bekerülni a szakma csúcsát jelenti.