2024.05.20, Hétfő

Somogyvár

Jakabfi Zsanett a profi mentalitást próbálta átadni a válogatottban

2021.02.09

Helyi hírek

Már az előző szerződéshosszabbításnál is érlelődött a visszavonulás gondolata Jakabfi Zsanettben, de a Wolfsburg 62-szeres válogatott magyar futballistája végül még egy évvel kitolta karrierjét, amelyet hamarosan lezár.

Bölcsődeberuházás Balatonszabadiban és Somogyváron

2020.12.16

Helyi hírek

A község két csoportszobát és kiszolgáló helyiségeket is magában foglaló bölcsődéje 118 millió forint európai uniós és kormányzati forrásból épült meg, a kivitelezésnek része volt a helyi óvoda átalakítása, gépészeti korszerűsítése, bölcsődei játszó- és udvari eszközök beszerzése, valamint az udvarrendezés is.

Intézet helyett házakban: 140 főnek épül támogatott lakás Somogyban

2018.09.13

A Szabadics Zrt. kivitelezésében elkészülő 12 lakóépületben a közösségbe integrálva élhetnek majd a Kéthelyi Értelmi Fogyatékosok Otthonának eddigi lakói.

Félmilliárd forintból épülnek lakóotthonok állami gondozott gyerekek számára Somogyban

2018.03.26

Megkezdődött az állami gondozott gyermekek korszerű körülmények közé helyezését célzó program utolsó fejezete, amellyel az egyik legfontosabb állomásához érkezett a magyarországi gyermekvédelem megújulása - mondta Czibere Károly hétfőn Somogyváron.

Somogyváron is megünneplik a Szent László évet

2017.07.29

Augusztus 5-én családi, kulturális eseményekkel, gasztronómiai bemutatóval, kézművesudvarral, népi gyerekjátékokkal, valamint a Felvidéki Rockszínház Urunk László! Téged áldunk! című rockopera előadásával várják az érdeklődőket.