2024.03.28, Csütörtök

Egyre népszerűbb a Balatoni Torkos Csütörtök

balatontipp.hu

2017.02.25. 19:23

Már 14 vendéglátóhely biztosít lehetőséget a kedvezményes vendégeskedésre március 2-án a Balatoni Torkos Csütörtökön. Az éttermek, vendéglők többsége az ételre és az italra is 50 százalékos kedvezményt ad. Vannak olyan üzletek is, ahol több napon át várják olcsóbb árakkal a vendégeket.

Hirdetés

A weboldal az idén sem szeretne kimaradni a 11 éve elindított Torkos csütörtök programból, ezért központi akció hiányában maga hirdette meg a Balatoni Torkos Csütörtököt. A honlapon keresztül segíteni szeretnének a leendő vendégeknek, hogy rátaláljanak azokra az éttermekre és más ételt-italt kínáló üzletekre, amelyek a hamvazó szerda utáni csütörtökön, március 2-án, vagy a húsvét hétfő előtti időszakban más időpontban kedvezményesen adják helyben fogyasztott ételeiket, italaikat a hozzájuk betérőknek.

Jelenleg Badacsony, Badacsonytomajon, Balatonakali, Balatonalmádi, Balatonberény, Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonlelle, Balatonszentgyörgy, Örvényes, Révfülöp és Siófok szerepel a listán egy vagy több étteremmel, de a sor folyamatosan bővül a balatontipp.hu-n.

AktuálisprogramokBalatonBalatoni Torkos Csütörtökétteremkedvezmény